Praktijk voor
Integratieve kindertherapie
en
Ouderbegeleiding

Wie ben ik? foto Corina

Mijn naam is Corina Beckers. Ik ben een enthousiast en vriendelijk mens en werk met hart en ziel, vanuit mijn eigen praktijk met kinderen en ouders. Mijn sterke kanten zijn oprechte aandacht, rust en inlevingsvermogen, maar ook creativiteit en humor.

Voordat ik kindertherapeut werd, heb ik gewerkt als psychiatrisch verpleegkundige en als verpleegkundige in een algemeen ziekenhuis. Daarna wilde ik heel graag nog intensiever met kinderen werken en heb ik 18 jaar met veel plezier als groepsleerkracht in het basisonderwijs gewerkt. In de loop der jaren werd mijn interesse in de belevingswereld van kinderen alleen maar groter. Ook door de komst van mijn eigen kinderen realiseerde ik mij steeds meer hoe uniek ieder kind is en zich ontwikkelt vanuit zijn eigen kracht.

Uit eigen ervaring weet ik hoe moeilijk kinderen het kunnen hebben en hoe ze gebaat zijn bij extra individuele aandacht en zorg.

Momenteel werk ik met veel plezier in mijn eigen praktijk voor kindertherapie. Mijn opleiding voor het ECP en de opleiding integratieve kindertherapie, aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam, heb ik afgerond.

© www.mijn-eigen-website.nl (design)